Αρχική > Agrimon

Agrimon

Προϊόντα διαλεγμένα σπυρί – σπυρί, παρασκευασμένα και συσκευασμένα έτσι ώστε να επικοινωνούν την αξία τους: ποιοτικά, ασφαλή, όμορφα …

 

Στην καρδιά του Σερραϊκού κάμπου, στο χωριό Λευκώνας η Agrimon παρασκευάζει σάλτσες και μαρμελάδες και συσκευάζει ξηρά προϊόντα όπως μείγματα με βάση το ρύζι (ριζότο – πιλάφι κ.ά), ρύζια και όσπρια. Αξιοποιεί καρπούς που παράγει σε υψηλή ποιότητα κυρίως ο νομός Σερρών αλλά και όλη η Βόρειος κυρίως Ελλάδα.
Η agrimon είναι καρπός μίας μεγάλης οικογενειακής προσπάθειας, που δεν μειονεκτεί στους κανόνες του branding έναντι των μεγαλύτερων και παλαιότερων εταιρειών! Αντιθέτως πλεονεκτεί σε φρεσκάδα και σε positioning των προϊόντων της, χωρίς να υστερεί σε ανταγωνιστικότητα. Συνιστά ένα Ελληνικό brand με την σωστή σύγχρονη φυσιογνωμία που ίσως λείπει από την αγορά στην κατηγορία των προϊόντων του.

Κορυφαία προϊόντα μας είναι:
* Σάλτσες έτοιμες για χρήση, με σημαντική καινοτομία που ήδη διακρίνονται.
* Μείγματα με βάση κυρίως το ρύζι και το άγριο μανιτάρι, έτοιμα για ποιοτική μαγειρική. Πιλάφι και ριζότο που συνιστούν καινούρια, αναπτυσσόμενη κατηγορία και στην όποια διαθέτουμε πλήρη γκάμα κωδικών.

* Μαρμελάδες από φρέσκο φρούτο.

* Ελληνικά, ποιοτικά διαλεγμένα όσπρια

 

Η Agrimon αναζητά δυναμικούς συνεργάτες οι οποίοι με την κατάλληλη υποστήριξη θα αναπτύξουν σημαντική δυναμική στην αγορά τους.