Αρχική > Μελισσοκομεία Αμφίπολης

Μελισσοκομεία Αμφίπολης

Ποιότητα και καινοτομία
 

Στο από την αρχαιότητα διάσημο για τα μεταλλεία αργύρου και χρυσού Παγγαίο όρος, έδρασε ο πρώτος μελισσοπαραγωγός, ο θεός Διόνυσος! Όχι βέβαια τυχαία, γιατί η πανίδα και η χλωρίδα του Παγγαίου όρους είναι ιδιαίτερα πλούσιες…

Εδώ λοιπόν, στους πρόποδες του Παγγαίου, στην πόλη του Ροδολίβους του ιστορικού δήμου Αμφίπολης βρίσκεται η έδρα της επιχείρησης παραγωγής και τυποποίησης μελιού ‘μελισοκομία αμφίπολης’.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια νέα και σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης, όπου διαχειρίζεται το μέλι από 1000 δικές της κυψέλες απλωμένες στις πλαγιές και στα υψώματα του βουνού. Εδώ στο Παγγαίο καλλιεργούμε επίσης το δικό μας τσάι του βουνού και τις δικές μας τριανταφυλλιές με το απόσταγμα και το άρωμα των οποίων εμπλουτίζουμε το εξαιρετικό μας μέλι και δημιουργούμε προϊόντα που ήδη διακρίνονται σε παγκόσμιους διαγωνισμούς!

Η μελισσοκομία ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, πάντα μαζί με τη Φύση καινοτομεί! Τα προϊόντα μας είναι παγκόσμια κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τα πνευματικά δικαιώματα στην EUIPO. Σειρά βραβεύσεων πλέον επαληθεύουν τις προϊοντικές μας μοναδικότητες!

Διαθέτουμε πλήρη σειρά εξαιρετικών μελιών αλλά και τα ξεχωριστά προιόντα:

-ΡΟΔΟΜΕΛΟ

-ΜΕΛΙ ΤΣΑΓΙΟΥ

-ΜΕΛΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

-ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ και σοκολάτα,

-ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Στοχεύουμε στην εύρεση εξειδικευμένων καναλιών διανομής ώστε τα premium προϊόντα μας να βρουν τους καταναλωτές τους …